Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Wij zijn HOP HOP Horeca, wij zijn Maarten van Snek en Ilse Hilhorst. Maarten is student Accountancy en Ilse is student Communicatie, maar studeren is niet alles in het leven.

Maarten

Zijn liefde voor de horeca is begonnen tijdens zijn werk bij een van de grootse groothandels van Nederland. Hier kwam hij dagelijks in contact met echte Horecaondernemers. Goede babbel, handen uit de mouwen en aanpakken. De mentaliteit van deze mensen sprak hem aan. Het was pas enkele jaren later dat hij tijdens zijn studie bij het Campus Café naar binnen stapte. Hier werd hij gegrepen door deze oud bruine kroeg met echte Hertog Jan uitstraling. Bruine bar met okergele muren en donkere sfeer. Hier moet ik zijn! Dacht hij en schreef zich dezelfde dag nog in om hier achter de bar te mogen staan. Twee jaar later had hij de kans om deze bar te mogen runnen. Hiernaast de verhuizing naar een ander pand te realiseren. Om het allemaal nog zoetsappiger te maken is dit de plek waar hij de liefde voor de horeca verder heeft ontwikkeld.

Ilse

Zij heeft in dat jaar Maarten altijd ondersteund en was het ideale referentiekader. Door deze betrokkenheid is ze zelf ook achter de bar gaan staan en begon haar liefde voor de horeca te kriebelen. Ze heeft toen besloten om het daaropvolgende jaar het stokje over te nemen en ook de kroeg is gaan runnen. Hierin heeft ze aan de lijven ondervonden wat horeca is en heeft haar gevormd tot de persoon die ze nu is.

Ontstaan

HOP HOP Horeca is ontstaan uit deze liefde voor de horeca en de liefde voor het bruine Café. De zaak die zij lief hadden verdween en werd een tikkeltje moderner op een nieuwe locatie, de oude locatie dreigde verloren te gaan. Dit konden Maarten en Ilse niet aanzien en hebben het gehele interieur in de aanhanger geladen en mee naar Oosterhout genomen. Aangezien ze beide nog studeren en zich niet kunnen binden aan één vaste locatie, is het idee ontstaan om kroeg op wielen te beginnen. Hoe vet is dat!?

Wij nemen vakmanschap serieus, bier persoonlijk en met liefde getapt!

Contact

Delen: