Hoe gaat het in zijn werk?

Interesse? Neem voor advies neemĀ contact met ons op via ons telefoonnummer, mail of via Facebook. Weet u precies wat u wilt en is het een kleinschalige borrel dan kan u dit direct aan ons doorgeven!

Advies & Offerte

Heeft u behoefte aan advies komen wij graag bij u langs om het evenement met u door te spreken*. Hierbij luisteren wij naar uw behoefte en bieden wij advies op maat. Als u interesse heeft in speciaalbier zullen wij enkele bieren uit ons assortiment op fles meenemen. Wij zullen hier een kleine proeverij organiseren zodat u het juiste bier voor uw evenement kan selecteren. Tevens analyseren wij de locatie, zo kan deze optimaal benut worden (Denk hierbij aan toegang tot water, stroom en plaatsing van de bar). Indien alles akkoord is zullen wij u een offerte uitbrengen op basis van uw wensen. U heeft hier dan de gelegenheid om aanpassingen voor te stellen. Als u akkoord gaat met de offerte zal de factuur voor u worden opgesteld. Graag deze 14 dagen voor uw evenement over te maken. Zo kunnen wij voor u ruim op tijd alle inkopen in huis halen.

Dag van uw evenement (uitgaande van pakket 3)

Afhankelijk van de grote van uw evenement zullen wij minimaal een uur van te voren aanwezig zijn om alles op te bouwen. Dit kan natuurlijk ook op een voor u gewenst moment. De persoonlijkheid en communicatie is voor ons namelijk het belangrijkste! Wij zullen er persoonlijk voor zorgen dat wij minimaal een kwartier voor aanvang achter de bar staan om uw gasten te ontvangen. Gastvrijheid is enorm belangrijk voor ons en zullen dan ook alles binnen ons kunnen eraan doen om u en uw gasten de perfecte avond te bezorgen. Als u het wilt kunnen wij extra personeel meenemen voor het debarrasseren en het rond brengen van hapjes. Alles om u deze avond te ontzien van het regelen, zodat u bezig kunt zijn met wat echt belangrijk is: uw gasten!

Afbouw

Aan het einde van uw evenement en als uw gasten zijn vertrokken, zorgen wij voor de volledige afbouw van de bar en dat alles weer netjes is en ingeladen voor vertrek.

Wij hopen nu natuurlijk dat u een van de beste avonden van uw leven heeft gehad! Dat uw gasten hebben genoten, en dat wij eenieder snel weer terug zullen zien op uw volgende evenement!

*Hier rekenen wij enkel voorrijkosten voor van 0,19 cent de km

Delen: